Latest GK GS

GK Questions 8th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

Daily GK Questions Saturday 8th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

1. When is World Oceans Day observed?

Ans: -June 8th 

2. When is World Food Safety Day 2019 celebration observed every year?

Ans: -June 7th 

3. When is FIFA Women’s World Cup 2019 starting?

Ans:- 7th June

4.  Reserve Bank Of India (RBI) eliminates charges on which transactions?

Ans:- RTGS & NEFT Transactions

5. Where was 'Gandhi Cycle Rally for Peace' organized?

Ans:- Saudia Arabia

6. Under Swachh Bharat which league was launched by Union Housing and Urban Affairs Minister Hardeep Singh Puri in New Delhi?

Ans:- Swachh Survekshan 2020 league

7. Who was elected as the Prime Minister of Thailand?

Ans:- Prayuth Chan-Ocha

8. Which American author wins Women’s Prize for Fiction?

Ans:- Tayari Jones 

9. British Prime Minister Theresa May officially stepped down as the leader of which political party?

Ans:- Conservative Party 

10. MS Dhoni wore which Indian Army Insignia Gloves with South Africa match in World Cup 2019?

Ans:- Balidaan Insignia


 

» GK Questions 7th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

» GK Questions 6th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

» GK Questions 5th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

» Daily Current Affairs 8th June 2019 GK GS Bulletins

» Daily Current Affairs 7th June 2019 GK GS Bulletins