Latest GK GS

GK Questions 9th September 2019 General Knowledge, Current Affairs

Daily GK Questions Monday 9th September 2019 General Knowledge, Current Affairs

1. Which Indian famous Lawyer & Politician (MP) passed away at the age of 95 years on 8th September 2019?

Ans: Ram Jethmalani 

2. Which countries conducting 9th maritime fleet naval exercise SLINEX 2019 in Vishakhapatnam?

Ans: India and Sri Lanka

3. Who wins U.S. Open Title 2019?

Ans: Rafael Nadal

4. Where is the 14th Conference of Parties (COP-14) of the UNCCD taking place in India?

Ans: Greater Noida, Uttar Pradesh

5.  What is the name of Afghanistan’s all-rounder who took retirement from test cricket?

Ans: Mohammad Nabi

6. Modi Government recently passes over Rs 5,000 crore for which project of Air Force?

Ans: Akash missile project

7. Where is India's first fun zone has been set up by the Railways?

Ans: Visakhapatnam Railway Station

8. Where did PM Narendra Modi lays the foundation of three metro corridors?

Ans: Mumbai

9. Which city is hosting the 28th edition of India-Thailand Coordinated Patrol exercise?

Ans: Bangkok

10. When is the International Literacy Day observed every year?

Ans: 8th September


 

» Daily Current Affairs 9th September 2019 GK GS Bulletins

» GK Questions 8th September 2019 General Knowledge, Current Affairs

» Daily Current Affairs 8th September 2019 GK GS Bulletins