Latest GK GS

GK Question 27th Oct 2018 General Knowledge, Current Affairs

Daily GK Question 27th October 2018 General Knowledge, Current Affairs 

1. Which country according to the International Air Transport Association (IATA) 2024 will be the third largest aviation market?

Ans:- India

2. Recently, India has signed three agreements to increase the waterway connectivity with which neighbouring country?

 Ans:- Bangladesh

3. Recently, how many portals did the HRD minister launch to promote research related work?

Ans:- Two

4. Which country won the Commonwealth Association for Public Admission and Management Award?

Ans:-India

5. Which state has completed electrification work on October 25, 2018, two months before its scheduled time?

Ans:-Bihar

6. In which city did Prime Minister Narendra Modi inaugurate the 'Kumbh Kumbh -2018' through video conferencing?

Ans:-Lucknow

7. Which ministry has launched the electronic complaint box, which has been named as a She-box?

Ans:- Ministry of Women's Child Development

8. What is the name of the Railway without engine drawn by Indian Railways?

Ans:-. Train-18

9. Which country won the Commonwealth Association for Public Admission and Management Award?

Ans:- India

10. The 11th Global Agricultural Leadership Summit 2018 is being organized in which city?

Ans:- New Delhi 


 

» GK Question 26th Oct 2018 General Knowledge, Current Affairs

» GK Questions 25th Oct 2018 General Knowledge, Current Affairs

» GK Question Wed, 24th Oct 2018 General Knowledge, Current Affairs

» Daily Current Affairs 26th October 2018 GK GS Bulletins