Latest GK GS

GK Questions 16th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

Daily GK Questions Sunday 16th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

1.  When is Father's Day 2019 Celebrations Held?

Ans:-  16th June 2019

2. Who is the winner of Femina Miss India 2019 and from which state?

Ans:- Suman Rao from Rajasthan

3. Which cyclone is likely to change its course may strike Kutch coast on 17th & 18th June 2019?

Ans:- Cyclone Vayu

4.  Recently, who was awarded Kyrgyzstan’s Highest Honour?

Ans:- Chinese President Xi Jinping

5. What is the FIFA Ranking 2019 of India?

Ans:- 101st Rank

6. Where was the Maritime Information Sharing Workshop 2019 held?

Ans:- Gurugram

7. Name of the NGO which won BBC Award?

Ans:- NGO Akshay Patra 

8. Indian Navy to get which heavyweight torpedo?

Ans:- Torpedo Varunastra

9.  Who won Pacific International Billiards Championship?

Ans:- Peter Gilchrist

10. Where is the World’s Highest Weather Stations installed on?

Ans:- Mt Everest

11.  When were the World Elder Abuse Awareness Day 2019 celebrations held?

Ans:- 15th June 2019


 

» GK Questions 15th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

» GK Questions 14th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

» GK Questions 13th June 2019 General Knowledge, Current Affairs

» Daily Current Affairs 16th June 2019 GK GS Bulletins

» Daily Current Affairs 15th June 2019 GK GS Bulletins