Latest GK GS

Updated By: LatestGKGS Desk

GK Questions 28th July 2019 General Knowledge, Current Affairs

 

 

Daily GK Questions Sunday 28th July 2019 General Knowledge, Current Affairs

1.  When is World Hepatitis Day observed every year?

Ans:  28th July

2. When is World Nature Conservation Day observed every year?

Ans: 28th July

3. When is National Parent’s Day observed every year?

Ans: 28th July

4.  Which committee is formed for Tokyo Games 2020 & Paris Games 2024?

Ans:  Kiren Rijiju Committee

5.  President Ram Nath Kovind leaves on an official visit to which three African countries?

Ans: Benin, Gambia, and Guinea  

6.  GST Council reduces the rate on Electric Vehicles by what percent?

Ans: 7%

7. Which of the following has been announced as the official sponsor of Team India?

Ans: Byju

8. Which Pakistani Fast Bowler took retirement from Test cricket?

Ans: Mohd. Amir

9. When did CRPF celebrate its 81st raising day?

Ans: 27th July 2019

10. When was the 20th anniversary of Kargil Vijay Diwas observed?

Ans:  26th July 2019

11. Who has been appointed as 25th Chief Minister of Karnataka?

Ans: B.S Yediyurappa


 

Latest July 2019 Updates

» Daily Current Affairs 28th July 2019 GK GS Bulletins

» GK Questions 27th July 2019 General Knowledge, Current Affairs

» Daily Current Affairs 27th July 2019 GK GS Bulletins