Latest GK GS

November 14th , 2018 GK Question of The Day

Daily GK, question November 14th, 2018  General Knowledge, Current Affairs 

1. Amnesty International recently withdrew the highest honour given to whom?

Ans:- Aung San Suu Kyi

2. According to a report, in which country is 2,382 Indians lodged in the jails of that country due to illegal entry?

Ans:- America

3. What is the name of the Indian climber who has become the first Indian to complete 5 climbing volcano mountains?

Ans:- Truthfulness theory

4. Recently, at what place did Adenoc have signed an MOU with ISPRL for the underground storage of crude oil?

Ans:- Adoration

5. What is the name of Canada's largest grower-maker Sikh farmer who has created history by designating the Canadian Agriculture 'Hall of Fame'?

Ans:- Peter P. Dhillon

6. What is the name of the famous American comic book writer and co-creator of Marvel Comics who died recently at the age of 95?

Ans:-  Stan Lee

7. The US has announced a grant of Rs 7.3 crore for the elderly refugees of which country?

Ans:- Afghanistan

8. Which Indian wrestler has recently secured the first position in 65 kg category?

Ans:- Bajrang Poonia

8. Prime Minister Narendra Modi recently inaugurated the first river waterway port in India?

Ans:- Varanasi

10. Where the 33rd ASEAN Summit is being held?

Ans:- Singapore


 

» November 13th , 2018 GK Question of The Day

» Current Affairs : November 10th , 2018 GK Question of The Day

» Current Affairs : November 9th , 2018 GK Question of The Day

» Current Affairs : November 7th , 2018 GK Question of The Day

» Current Affairs : November 6th, 2018 GK Question of The Day