Latest GK GS

Updated By: LatestGKGS Desk

GK Questions 29th July 2019 General Knowledge, Current Affairs

 

 

Daily GK Questions Monday 29th July 2019 General Knowledge, Current Affairs

1. Which Indian boxer clinches gold in President's Cup 2019?

Ans:  Mary Kom

2. PM Narendra Modi focused on which topic while sharing his thoughts in Mann Ki Baat program on 28th July 2019?

Ans: Water Conservation

3. Who is hosting the Khelo India Youth Games 2020?

Ans: Guwahati

4. IAF gets 1st Batch of which Helicopters from the US?

Ans:  Boeing AH-64E Apache

5.  Which city receives affiliation from BCCI to have its own cricket team?

Ans: Chandigarh 

6. Which Indian Department launched its new website on 28th July 2019?

Ans: India Meteorological Department

7. Dengue hits a record high of 18 years in which country?

Ans: Bangladesh

8. Which of the following has been announced as the official sponsor of Team India?

Ans: Byju

9. When is World Hepatitis Day observed every year?

Ans:  28th July

10. When is World Nature Conservation Day observed every year?

Ans: 28th July

11. When is National Parent’s Day observed every year?

Ans: 28th July


 

Latest July 2019 Updates

» Daily Current Affairs 29th July 2019 GK GS Bulletins

» GK Questions 28th July 2019 General Knowledge, Current Affairs

» Daily Current Affairs 28th July 2019 GK GS Bulletins